Hudvårdsrutin med Dermalogica

Foto av författare

Therese Axelsson

Uppdaterat:

Produktrecensioner

Dermalogica är ett märke som jag förknippar med snäll och e effektiv hudvård som gör rent och återfuktar på ett sätt som är skonsamt för huden. Pålitliga och bra hudvårdsprodukter som är väl värda att investera i. Trotjänare i badrumsskåpet helt enkelt. Jag använde Dermalogica mycket i mina övre tonår och var nyfiken på att testa igen om produkterna är lika bra som jag minns dem och om de funkar lika bra på lite äldre hud. Sagt och gjort, nu har jag testat flera av Dermalogicas produkter i en hel hudvårdsrutin i några veckor. Nu har många av nätkedjorna tagit in dessa produkter i lager. Då det är ett lite dyrare märke än budgetklassen är mitt tipsa att köpa Dermalogica i samband med kampanjer och erbjudanden, du kan få dem till 25 procents rabatterat pris om du håller koll. Här kommer min recension av produkterna:

dermalogica
Vi testade Dermalogicas produkter och resultatet var fantastiskt!

Dermalogica produkter

Nedan går jag igenom samtliga dermalogica produkter som jag testat, syftet med dessa och resultatet enligt mig!

Special Cleansing Gel

En skonsam och effektiv rengöringsgel som verkligen rengör på djupet utan att torka ut. Jag har använt denna både morgon och kväll och kan verkligen intyga att den gör jobbet – utan att huden känns stram efteråt som man kan uppleva med många rengöringar. En underbar rengöring som jag gärna köper igen.

Multi-Active Toner

En jätteskön spray som används efter rengöring. Den innehållerfuktgivande aloe vera och lugnande lavendel. Den går också att använda när man suttit länge framför datorn och huden behöver en liten boost. Bara att spraya på!

Daily Microfoliant

Denna produkt använde jag flitigt redan som tonåring. Det är en exfolierande rengöring som kan användas dagligen. Jag har denna stående i duschen och har använt den flera gånger i veckan men inte varje dag. Bra dock är att den går att använda dagligen, precis som namnet antyder. Huden blir väldigt slät och len av den här produkten och jag upplever att huden ser renare ut och att den fått mer lyster efter att jag använt den.

Skin Hydrating Booster

Innehåller bl.a. fuktgivande hyaluronsyra och närande algextrakt. Denna produkt använder jag efter rengöring och före applicering av ansiktscreme och är som ett slags serum, eller booster som just denna produkt kallas. Jag blev rekommenderad att använda detta serum då jag har torr hy. Den är verkligen en fuktexposion! Min hy trivs mycket bra med den. Innehållet är väldigt drygt också, en liten klick räcker så du tar inte slut på produkten på en gång.

Ultra Sensitive Tint Spf 30

Denna ansiktscreme använder jag på dagen. Jag gillar att den innehåller spf så jag inte behöver tänka på det mer. Den innehåller naturliga mineralpigment som ger lätt färg och ett bredspektrigt fysikaliskt UV-filter som skyddar mot skadliga UV-strålar. Produkten går lätt in i huden och känns lugnande. Den ger ett fin färg i ansiktet så man lätt kan skippa foundation om man vill se naturligt sminkad ut. En skön ansiktscreme som jag kommer köpa igen.

Super Rich Repair

På kvällen och natten föredrar jag produkter med mycket fukt som verkligen återfuktar. Denna produkt känns svalkande och lugnande på min hy och jag upplever verkligen att den gör under på natten. Den tar bort torrhetslinjer och gör att huden känns mer elastiskt. Underbar!

Skin Hydrating Masque

Denna har jag använt 1 – 2 gånger i veckan. Det är en oljefri fuktmask med hyaluronsyra och antiooxidanter som ger liv åt trött och fuktfattig hy. Jag läste att man kunde ställa den i kylen så man får en svalkande effekt, vilket jag gjorde. En skön mask som verkligen återfuktar och gör huden riktigt len och mjuk, ett riktigt babyface!

Min slutsats efter att ha testat dermalogica:

Att Dermalogicas produkter verkligen står ut i konkurrensen och håller år efter år förstår jag verkligen efter att ha återupplivat användningen av deras produkter. Jag minns inte varför jag slutade använda märket, det är ju alltid kul att testa nytt antar jag. Jag kommer absolut fortsätta använda märket. Min hud gillar verkligen produkterna och jag märker att jag inte haft några blemmor eller finnar och huden har inte alls varit irriterad eller röd som jag upplever att vissa märken med starkare ämnen kan göra. Ett toppenmärke helt enkelt!

Om ni är intreseerade av att testa produkten klicka gärna via med annonslänk nedanförbild.

Jag som driver denna sida heter Therese och är helt oberoende som skriver om ansiktsprodukter och dess användningsområden. Vill informera om att går ni via mina annonslänkar under bilderna får jag en liten ersättning per köp. Detta är såklart inget måste men uppskattas!

Testa Dermalogica produkter

Dermalogica – Set For Pigmented Skin

Dermalogica recension