Peel off mask

Med en Peel off mask drar man bokstavligen ut orenheter och annat trist från huden och lämnar en finare, jämnare, slätare och renare yta.

Peel off mask
Är peel off masken något för dig?

Hur fungerar en Peel Mask?

Som namnet avslöjar så är det unika med denna produkt just sättet som den ska avlägsnas på – genom att den just skalas av huden.

Efter applicering så stelnar masken till något som kan liknas ett täckande skal. Genom att skala av produkten avlägsnar man försiktigt även hudens översta lager och alla dess döda hudceller.

Vad är fördelarna med Peel off- mask?

Strålande hy. Efter man har skalat av sin mask har man även skalat av döda hudceller och detta motverkar effektivt matthet och lämnar istället huden glansig och frisk!

Vitaminrik. Peel-off masker är ofta vitamin-, växtbaserade eller fruktextraktbaserade. Precis som din kropp så blir din hud glad och balanserad av vitaminer!

Vem ska använda Peel Mask?

Denna slags mask fungerar perfekt till en normal/blandad hudtyp. Om du lider av cystisk akne eller liknande besvär bör du alltid rådfråga en läkare innan du använder peel off mask då dessa kan i vissa fall förvärra besvären. 

Tips:

Dra av masken uppåt. I motsatt riktning av din hårväxt då detta kan verka som en gratis vaxning för ansiktets irriterande små fjun!

Vanliga Frågor

VILKEN PEEL OFF MASK ÄR BÄST I TEST?

JorgObé Peel Off Mask brukar ofta få bäst betyg när det gäller peel off masker.

VARFÖR ÄR JORGOBÉ OCH BLACKHEAD SÅ POPULÄRA PEEL OFF MASKER?

De är effektiva mot pormaskar då de rengör huden på djupet. Jorgobés peel off mask är originalet när det kommer till den svarta peel off mask som du säkert sett florera på sociala medier och kom redan 2010. Därefter har en mängd märken försökt kopiera masken med varierande resultat.

ÄR DET BILLIGT MED DENNA TYP AV MASK?

Det är inte den billigaste masken men då den kommer i tub blir priset per användning inte så stor om du jämför med till exempel sheet masken.

HAR KICKS PEEL OFF MASK?

Ja, Kicks erbjuder peel off masker.

VAD ÄR EN PEEL OFF TUB?

Det är en peel off mask som förvaras i tub, som en tandkrämstub till exempel.

Hur bra har din upplevelse varit?
0 / 5 5.00