Peel off mask

En peel off mask är precis som namnet antyder en ansiktsmask som du drar loss från huden. Masken torkar in i huden under normalt cirka 25-30 minuter och går därefter att dra av, som ett andra skinn! Med masken följer orenheter som pormaskar och smuts med och lämnar en rengjord och vacker hy.

Peel off mask
Är peel off masken något för dig?

Vad är en peel off mask?

En peel off mask en ansiktsmask som dras loss från huden efter att den torkat in. Den drar med sig orenheter och lämnar en slät och rengjord hy.

Varför peel off mask?

Har du problem med pormaskar och döda hudceller är peel off masken en bra och effektiv ansiktsmask för dig. Då den rengör på djupet är detta ett perfekt alternativ för dig med finnar.

Hur fungerar en peel off mask?

Peel off masken binder till sig tilltäppta porer och döda hudceller. Den torkar in i huden och dras därefter loss från huden och drar då med sig orenheter och hudpartiklar.

Vanliga Frågor

VILKEN PEEL OFF MASK ÄR BÄST I TEST?

JorgObé Peel Off Mask brukar ofta få bäst betyg när det gäller peel off masker.

VARFÖR ÄR JORGOBÉ OCH BLACKHEAD SÅ POPULÄRA PEEL OFF MASKER?

De är effektiva mot pormaskar då de rengör huden på djupet. Jorgobés peel off mask är originalet när det kommer till den svarta peel off mask som du säkert sett florera på sociala medier och kom redan 2010. Därefter har en mängd märken försökt kopiera masken med varierande resultat.

ÄR DET BILLIGT MED DENNA TYP AV MASK?

Det är inte den billigaste masken men då den kommer i tub blir priset per användning inte så stor om du jämför med till exempel sheet masken.

HAR KICKS PEEL OFF MASK?

Ja, Kicks erbjuder peel off masker.

VAD ÄR EN PEEL OFF TUB?

Det är en peel off mask som förvaras i tub, som en tandkrämstub till exempel.