Poddar om ansiktsmasker och hudvård

Foto av författare

Therese Axelsson

Uppdaterat:

Blogg

Att allt fler intresserar sig för hudvård och ansiktsmasker märks inte minst på vilka poddar som trendar just nu. Vi på freshface.se älskar att nörda ner oss i skönhetsvärlden och följande poddar tycker vi är bäst just nu.

Poddar om ansiktsmasker och hudvård
Poddar om ansiktsmasker och hudvård vi tycker är bäst just nu

Hudvård och ansiktsmasks poddar – topplista

Emma & Fridas Beauty Routine

Med Emma Unckel och Frida Fahrman, tidigare med Gustav Broström. Vi har mest lyssnat när Gustav Broström var med och älskade den då!

STYLEBY Beautypodd

Med Anja Skeppe Grahn och Tina Misaghi, tidigare Camilla Åstrand. En guldgruva när det gäller produkter och tips.

Under huden

med Kakan Hermansson och olika gäster. Kakan är så rolig och bjuder verkligen på sig själv! Ofta går podden djupare in på ämnen beroende på vem som är gäst och är inte bara en ytlig podd, precis som namnet antyder går den under huden.

Skönhetsredaktionen

By STYLEBY & Damernas Värld. Med Anja Skeppe Grahn igen som har stenkoll på det senaste.

Tips från experter gällande din hy

I poddarna kan man verkligen få tips från experterna när det gäller allt från smink till hudvård i både budget och lyxklassen. Många av dessa poddare har också framgångsrika bloggar om skönhet och hudvård. Missa för guds skull inte Gustav Broströms och Kakan Hermanssons härliga bloggar! Av dem kan du verkligen lära dig hur du ska få perfekt glow till ansiktet. De båda har dessutom en massa olika tips på husmorsknep och är det något vi älskar så är det enkla och billiga husmorsknep som fungerat i evigheter och fortsätter att leverera.

Att lyssna på podd har blivit en riktig favoritsysselsättning på Freshface-redaktionen, till exempel när man är på promenad eller tränar, när man gör tråkiga saker som att städa och diska eller när man åker buss eller tunnelbana. Eller varför inte lyssna på en podd när du lägger en ansiktsmask? Med en podd i öronen känner man sig aldrig ensam utan som man är i gott sällskap när man behöver det.

Har ni någon favoritpodd om skönhet som vi missat? Kanske borde vi på Freshface starta en egen podd som endast handlar om ansiktsmasker, kunde det vara något?

Freshnews – det hetaste inom skönhetsvärlden

Under freshnews kommer vi fortsätta lägga upp lite gott och blandat när det gäller det hetaste inom skönhetsvärlden med fokus på ansiktsmasker såklart. Det finns ju så otroligt mycket produkter och det kan verkligen kännas som en djungel därute. Vi hoppas att ni som besöker oss får hjälp av våra tips! Vi tar gärna emot feedback och frågor om ni undrar något eller har några funderingar gällande sidan.

Veckans roligaste och mest inspirerande är Facebookgruppen Badrumsskåpet som i skrivande stund har över 2500 medlemmar. I gruppen samlas likasinnade som vill prata hudvård, smink och hårvård. Det går även bra att köpa och sälja i gruppen. Vi på Freshface.se är självklart med i gruppen! Det är verkligen ovärderligt när man dela med sig av och få tips, alltifrån kampanjer och rabattkoder till superprodukter man inte får missa.

Vi kommer snart att börja recensera lite produkter och näst på tur är den omtalade så kallade blodmasken från The Ordinary. The Ordinary är verkligen på tapeten just nu med sina prisvärda och rena produkter. Mer om det i ett senare inlägg.